BOIKOT “SMART METER” JIKA ANDA INGIN HIDUP SIHAT DAN HIDUP LEBIH LAMA.


Apakah itu “Smart Meter”?

“Smart Meter” adalah meter elektrik digital yang akan dipasang di rumah anda tidak lama lagi. “Smart meter” menggunakan teknologi WIFI untuk menghantar data ke tiang Antenna terdekat dan seterusnya ke pusat kawalan.


Kenapakah “mereka” hendak memaksa pengguna untuk menggunakan “Smart Meter” sedangkan meter elektrik yang lama masih selamat digunakan?

Jawapannya ialah: “mereka” mendapat arahan dari “orang atas”. Manakala “orang atas” tersebut juga mendapat arahan dari “orang yang paling atas”.
“Orang yang paling atas” adalah proxy (atau disebut agen) kepada yahudi illuminati. 
“Smart meter” merupakan salah satu dari arahan (atau paksaan) yahudi illuminati. Oleh kerana proxy merupakan orang yang “gila kuasa”, maka segala arahan dari yahudi illuminati akan dilaksanakan tanpa membantah.


“Orang yang paling atas” telahpun ditumbangkan dalam pilihanraya 2018. Tetapi “arahan beliau” masih dilaksanakan oleh TNB.


Kenapakah “mereka” memulakan penggunaan “Smart Meter” di Melaka dan bukan di kuala Lumpur?

Kerana di Kuala Lumpur terdapat ramai pengguna yang terpelajar dan tahu tentang bahaya “Smart meter”. Jadi sudah tentu akan berlaku protes secara besar-besaran. Oleh itu, “mereka” memulakan di Melaka dan mereka akan melihat reaksi pengguna di sana. Sekiranya pengguna di Melaka tidak membantah, maka “mereka” akan meneruskannya di negeri-negeri yang lain.

Tapi “mereka” mengatakan bahawa “Smart Meter” telah mendapat pengesahan dari “SIRIM”

Betul, tapi “SIRIM” adalah dimiliki sepenuhnya oleh “kerajaan”. Siapakah yang menjadi ketua kerajaan pada masa TNB meluluskan penggunaan “Smart Meter”? Sudah tentu dia adalah “Orang yang paling atas”.

“Orang yang paling atas” itu telah terbukti diseluruh dunia bahawa dia merupakan orang yang paling dikehendaki kerana menyalahgunakan kuasa dan mencuri duit rakyat. Jadi, masih lagi nak percaya ke pada pengesahan “SIRIM” tersebut?

Tapi “mereka” mengatakan bahawa negara-negara maju telahpun menggunakan “Smart Meter”

Betul, tetapi kesemua negara-negara maju yang disebutkan oleh “mereka” adalah dibawah kawalan yahudi illuminati. Sebab itu mereka memaksa pengguna disana untuk menerima “Smart meter”. Malah kesemua pengguna di negara-negara tersebut juga membantah penggunaan “Smart meter”.

Kenapa perlu boikot “Smart Meter”?

Teknologi “Smart meter” adalah hasil ciptaan yahudi illuminati yang mempunyai matlamat yang tersembunyi. Matlamat itu ialah untuk mencapai target “Agenda 21” yang dibuat oleh United Nations.

Apakah itu “Agenda 21”?

“Agenda 21” ialah untuk mengurangkan jumlah penduduk dunia sehingga hanya tinggal 500 juta sahaja. Penduduk bumi kini berjumlah 7.3 billion.

Bagaimanakah “Smart Meter” boleh melaksanakan “Agenda 21”?

Sekiranya rumah anda telah dipasang “Smart meter”, maka peluang untuk anda mendapat penyakit seperti kanser, Parkinson, dan banyak lagi adalah terlalu tinggi. Ini adalah kerana “Smart Meter” akan sentiasa mengeluarkan radiasi yang amat merbahaya (160 kali ganda berbanding radiasi handphone) sepanjang hari. Jadi, peluang untuk mati cepat juga adalah terlalu tinggi.


Bagaimanakah caranya untuk membantah penggunaan “Smart meter”?

Seluruh kawasan rumah anda adalah hak anda dan tidak ada sesiapapun yang boleh menceroboh rumah anda. Jangan berikan kebenaran kepada “mereka” sekiranya “mereka” datang untuk memasang “Smart Meter”.

Hantar surat bantahan kepada “mereka” dan tunjukkan kepada “mereka” bahawa anda ada hak keatas nyawa dan kesihatan anda. Katakan “TIDAK” kepada mereka. “Mereka” tidak akan berjaya memasang “Smart meter” sekiranya seluruh penduduk memboikot “Smart meter”.

TIDAK ADA SEBARANG UNDANG-UNDANG UNTUK MEMAKSA PENDUDUK UNTUK MEMASANG “SMART METER”.


1 comment:

  1. nice info admin. btw, apa pendapat admin tentang 'thunderstorm asthma'. adakah dari agenda 'mereka' juga?

    ReplyDelete