AGENDA JAHAT “SYAITAN” UNTUK MEMANDULKAN MANUSIA.


Sebuah memorial batu peringatan telah didirikan di atas bukit di Elbert County, Georgia, USA oleh yahudi illuminati dan ia digelar sebagai “The Georgia Guidestones”. Di permukaan batu tersebut telah ditulis beberapa cadangan oleh yahudi illuminati untuk menguasai dunia dan salah satunya ialah: “Maintain humanity under 500,000,000 in perpetual balance with nature.”  

Apakah yang dimaksudkan oleh mereka? Mereka mengatakan bahawa penduduk bumi ini hanya perlu wujud sebanyak 500 juta orang sahaja. Untuk pengetahuan anda, penduduk bumi kini berjumlah 7.3 billion orang. Jadi mereka sebenarnya bercadang untuk membunuh lebih 6.8 billion manusia. Agenda ini dikenali sebagai “Agenda 21”.


Agenda 21 adalah diasaskan oleh United Nations. Tahukah anda siapakah pemilik United Nations? Meraka adalah Jacob Rothschild dan David Rockefeller. Kedua-dua mereka adalah “Syaitan” yang sedang menguasai dunia. Walaupun David Rockefeller telah mati pada 20 March 2017, tetapi keturunannya iaitu Jay Rockefeller akan menjadi pengganti untuk meneruskan agenda jahat mereka.


Salah satu dari “Agenda 21” adalah untuk mengurangkan jumlah penduduk dunia sehingga hanya tinggal 500 juta sahaja. Ini adalah untuk memudahkan “syaitan” untuk mengawal seluruh penduduk bumi.


Terdapat berbagai cara untuk “mereka” melaksanakan agenda jahat mereka itu.  Salah satu cara yang sedang mereka usahakan dengan bersungguh-sungguh adalah dengan cara memandulkan manusia. Bagaimanakah caranya “mereka” hendak memandulkan manusia?


SUNTIKAN VAKSIN

Vaksin merupakan salah satu cara yang sering digunakan oleh yahudi illuminati untuk memandulkan manusia. Cara ini telah digunakan oleh “mereka” sejak 100 tahun. Pernahkan anda mendengar perkataan “family planning” atau disebut “perancangan keluarga”? Itu merupakan agenda yahudi illuminati untuk memandulkan pasangan supaya tidak akan melahirkan anak lebih dari seorang.


Cara ini telah banyak dilaksanakan di negara yang mundur seperti di China, India, Afrika, Brazil dan juga di negara-negara Asia. Contohnya di negara China, kerajaan tidak membenarkan pasangan untuk mempunyai anak lebih dari seorang. Kerajaan China merupakan “proxy” atau agen yahudi illuminati.


Di India juga kerajaan telah menyeru kepada semua pasangan supaya jangan beranak lebih dari seorang. Sesiapa yang sanggup datang ke hospital untuk membuat pembedahan kemandulan atau disebut “family planning” maka mereka akan diberi sedikit wang dan beras.

Pernahkan anda mendengar nama Bill Gates? Siapa yang tidak kenal Bill Gates? Dia merupakan boss kepada syarikat Microsoft dan kononnya sebagai orang yang paling kaya di dunia. (Sebenarnya orang yang paling kaya di dunia ialah Jacob Rothschild).

Bill Gates merupakan dalang disebalik agenda “family planning” di India dan Afrika. Bill Gates dan isterinya telah menubuhkan sebuah organisasi yang digelar sebagai “Bill and Melinda Gates Foundations”. Fungsi organisasi tersebut ialah untuk mencipta vaksin yang boleh memandulkan manusia. Vaksin tersebut telahpun diedarkan di India, Afrika dan juga di seluruh dunia.


Bill Gates pernah berkata: “The world has 6.8 billion people, that’s headed up to 9 billion. Now if we do a really great job on new vaccines, health care, reproductive health services, we could lower that by perhaps 10 to 15 percent”.


Inilah manusia yang diagung-agungkan oleh orang ramai di seluruh dunia kononnya sebagai orang yang paling bijak sedangkan Bill Gates mempunyai niat jahat untuk memandulkan manusia di seluruh dunia.


GMO (Genatically Modified Organism)

Cara kedua yang sedang digunakan oleh puak yahudi Illuminati untuk memandulkan manusia adalah dengan cara mengubahsuai semua bahan makanan semulajadi iaitu dengan cara menukar gen asal makanan tersebut kepada gen binatang atau serangga. Cara ini digelar GMO (Genatically Modified Organism).


Apabila kita memakan makanan GMO, maka peluang untuk menjadi mandul adalah terlalu tinggi.
Contoh makanan GMO adalah seperti jagung, kacang soya, tomato, kentang, buah oren, strawberry, ikan salmon, ikan tilapia dan banyak lagi.


Kesemua makanan dari restoran makanan segera (Fast Food) adalah terdiri dari bahan-bahan GMO. Contohnya ialah seperti Mcdonald, KFC, Starbucks, Pizza Hut, Domino, Burger King, dan banyak lagi.


WIFI


Sekiranya anda melihat disekeliling anda, anda akan terperanjat dengan jumlah tiang Antenna yang didirikan dikawasan anda. 10 tahun dahulu tidak pun terdapat jumlah sebanyak ini. Gelombang WIFI yang dihasilkan oleh Antenna tersebut adalah amat merbahaya kepada kesuburan manusia.  

Kini kebanyakan rumah dan pejabat telahpun dipasang WIFI. Ini hanya akan memudaratkan kesubaran dan juga membahayakan wanita yang sedang mengandung.ULTRASOUND

UltraSound juga sedang digunakan oleh Yahudi Illuminati untuk membunuh sperma. Apabila seorang lelaki dipancarkan gelombang UltraSound kearah kemaluannya, maka lelaki tersebut akan menjadi mandul selama 6 bulan.“BODY SCANNER”

Apabila anda berada di lapangan terbang dan hendak menaiki pesawat, maka anda akan dipaksa melalui “body scanner”. Ini adalah kononnya untuk menjaga keselamatan tetapi tahukah anda bahawa radiasi yang dihasilkan oleh “body scanner” tersebut boleh menyebabkan anda menjadi mandul (terutama jika anda selalu berulang alik dengan kapal terbang).


STEVIA

Stevia sering digunakan sebagai pemanis “semulajadi” didalam produk makanan atau ubat. Stevia merupakan sejenis tumbuhan yang dulunya digunakan untuk tujuan memandulkan manusia. Jangan memakan pemanis “stevia” jika anda ingin mempunyai anak.


Glyphosate Herbicide

Tepung yang digunakan untuk membuat roti sebenarnya telah tercemar dengan sejenis racun yang dinamakan sebagai Glyphosate Herbicide. Racun ini juga digelar sebagai “Round-Up” dan dihasilkan oleh Monsanto.

Para petani telah dipaksa untuk menggunakan “Round-Up” untuk menyembur tanaman mereka seperti tepung, barley dan oat kononnya untuk mengelakkan dari rumput dan juga serangga perosak. Racun ini boleh mengakibatkan penyakit kanser dan kemandulan  kepada orang yang memakannya.

Elakkan dari makanan yang dibuat dari tepung seperti roti, mee, spaghetti, Donut, kek, Hamburger, hotdog, biskut, wheat flakes.

Sekiranya anda ingin makan roti, belilah roti yang disahkan sebagai “Organik”.


TRICLOSAN

Ubat gig Colgate Plus mengandungi sejenis bahan kimia yang digelar “Triclosan”. Triclosan boleh mengakibatkan kemandulan dan juga keguguran bayi dalam kandungan.


Sila cuba sedaya upaya anda untuk elakkan diri dan keluarga anda dari menjadi mangsa yahudi illuminati. Tolong sebarkan maklumat ini kepada seluruh kenalan anda.


Sumber rujukan:

No comments:

Post a Comment