KERAJAAN MALAYSIA TELAH MENGHARAMKAN BLOG "BUMI YANG TERCINTA"


Blog kita ini tidak dapat diakses oleh rakan dari Malaysia sejak 7hb November 2015.

Pengharaman blog ini oleh kerajaan Malaysia telah membuktikan bahawa semua yang disiarkan di blog ini adalah perkara yang benar, benar, benar dan benar.


Untuk rakan yang tidak dapat akses blog ini, anda boleh guna ProxySite.com di bawah ini dan sila taip alamat blog ini dibahagian yang ditulis "Enter Url".

https://www.proxysite.com/

Atau anda boleh akses blog salinan (copy) dibawah:

http://bumiyangtercinta2.blogspot.my/


11 comments:

  1. Patut la haritu try website ni tak dapat2 nak masuk.

    ReplyDelete
  2. tukar dns je...skmm block guna dns...

    ReplyDelete
  3. Kerajaan nak tutup kebenaran..

    ReplyDelete
  4. Teruskan....jgn mengalah

    ReplyDelete
  5. Kerajaan malaysia skrang dah dikuasai oleh org yahudiii..!!konco² diorang ialah rosmah dan najib..

    ReplyDelete
  6. biasalah tu...tak nak ngaku salah..

    ReplyDelete
  7. guna proxy...comfirm maseh dpat buka...org yg salah nie memang mcm tue :)

    ReplyDelete
  8. mmg pun....malaysia mmg blog belaka...yg kena btg hidung diaorg..sabar ya, saya tetap menyokong blog nie...mmg susahkan nak menegakkan kebenaran...macam dalam drama korea...angry mum...bila tengok..tergelak sorng2...betapa "demokrasi" negara yng demokrasi kan....negara kita ni..demotakkasi....teruskan usaha murni ye..fighting!

    ReplyDelete
  9. admin...update la artikel lagiiiii..... nak baca...suka sangat blog ni.. syukur Alhamdulillah...semoga Admin sekluarga sentiasa dirahmati Allah..

    ReplyDelete
  10. Brsyukur sgat2 jmpa blog ni..bnar ttap bnar..jgn mnglah admin

    ReplyDelete
  11. hahahahha betul juga...bukan lama web lucah pun nak block....nampak sangat fakta benar

    ReplyDelete